Inschrijven

Inschrijven

Het is momenteel alleen mogelijk om via afspraak de school te bezoeken op momenten dat er geen andere leerlingen op het schooldomein zijn.

Er kunnen geen nieuwe leerlingen meer ingeschreven worden voor het huidige schooljaar 2020 – 2021.

De geldende veiligheidsmaatregelen zijn van kracht op het hele schooldomein.

Inschrijven in de zomervakantie kan tot en met 5 juli en de eerste weekdag na 15 augustus (indien de studierichtingen niet volzet zijn), elke werkdag van 9.00 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 16.00 u. (niet op woensdag) of na afspraak met de directie.

Inschrijven tijdens het schooljaar voor het huidige schooljaar kan (indien de studierichtingen niet volzet zijn) tijdens de schooluren na afspraak.

Er zijn ondertussen al heel wat studierichtingen volzet. Neem bij interesse eerst contact op met de school via e-mail (directie@atheneum-keerbergen.be) of op nummer 015 23 49 33.

Gelieve de volgende documenten mee te brengen:

– identiteitskaart 

– kopie van het rapport van het vorige schooljaar.

Boekenpakketen kunnen bij inschrijving onmiddellijk worden meegenomen na betaling van de werkingskosten (150 euro). Dit kan via een bancontact app/Payconiq, na registratie van de overschrijving of contant (we hebben geen bancontact systeem op school). Voor volgend schooljaar kan dit pas uitzonderlijk de laatste week van augustus 2020, op 28 en 31 augustus.