Inschrijven

Inschrijven

Ten gevolge van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid voor scholen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed mogelijk proberen tegen te gaan, verlopen de inschrijvingen voor het schooljaar 2020 – 2021 anders dan normaal.

De beschikbare plaatsen worden voorbehouden voor de eigen leerlingen in afwachting van de eindbeslissing en de keuzes van onze leerlingen. Externe leerlingen kunnen zich echter ook aanmelden voor inschrijving door het invullen van dit formulier. U krijgt een volgnummer op een wachtlijst toegewezen. Na de toewijzing van onze eigen leerlingen worden de vrije plaatsen verdeeld volgens het volgnummer die u is toegewezen.

Vanaf maandag 17 augustus wordt u door ons gecontacteerd.

Inschrijven in de zomervakantie kan tot en met 5 juli en vanaf maandag 19 augustus (indien de studierichtingen niet volzet zijn), elke werkdag van 9.00 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 16.00 u. (niet op woensdag) of na afspraak met de directie.

Inschrijven tijdens het schooljaar voor het huidige schooljaar kan (indien de studierichtingen niet volzet zijn) tijdens de schooluren na afspraak.

Er zijn ondertussen al heel wat studierichtingen volzet. Neem bij interesse eerst contact op met de school via e-mail (directie@atheneum-keerbergen.be) of op nummer 015 23 49 33.

Gelieve de volgende documenten mee te brengen:

– identiteitskaart 

– kopie van het rapport van het vorige schooljaar.

Boekenpakketen kunnen bij inschrijving onmiddellijk worden meegenomen na betaling van de werkingskosten (150 euro). Dit kan via een bancontact app/Payconiq, na registratie van de overschrijving of contant (we hebben geen bancontact systeem op school). Voor volgend schooljaar kan dit pas uitzonderlijk de laatste week van augustus 2020, op 28 en 31 augustus.