Inschrijven

Inschrijven

Ten gevolge van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid voor scholen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed mogelijk proberen tegen te gaan, annuleren we onze opendeurdag op de gehele campus. Ouders die interesse hebben om hun kind bij ons op school in te schrijven, nemen best persoonlijk contact op met de school.

Wilt u uw kind inschrijven in het eerste middelbaar in de Middenschool dan moet u dit doen via elektronische aanmelding tussen 30 maart en 24 april 2020 via de website aanmelden.school. Meer informatie over deze nieuwe vorm van inschrijven is te vinden in de informatiebrochure.

Voor inschrijvingen in andere leerjaren is de klassieke manier nog steeds van toepassing:

Inschrijven voor een volgend schooljaar kan pas na de paasvakantie van het huidige schooljaar. Dit kan tijdens de schooluren na afspraak met de directie.

Inschrijven in de zomervakantie kan tot en met 5 juli en vanaf maandag 19 augustus (indien de studierichtingen niet volzet zijn), elke werkdag van 9.00 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 16.00 u. (niet op woensdag) of na afspraak met de directie.

Inschrijven tijdens het schooljaar voor het huidige schooljaar kan (indien de studierichtingen niet volzet zijn) tijdens de schooluren na afspraak.

Momenteel (dd 07/07/2019) zijn heel wat studierichtingen al volzet. Neem bij interesse eerst contact op met de school via e-mail (directie@atheneum-keerbergen.be) of op nummer 015 23 49 33.

Gelieve de volgende documenten mee te brengen:

– identiteitskaart 

– kopie van het rapport van het vorige schooljaar.

Boekenpakketen kunnen bij inschrijving onmiddellijk worden meegenomen na betaling van de werkingskosten (150 euro). Dit kan via een bancontact app/Payconiq, na registratie van de overschrijving of contant (we hebben geen bancontact systeem op school).