Informatiemomenten

Ten gevolge van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid voor scholen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed mogelijk proberen tegen te gaan, annuleren we onze opendeurdag op de gehele campus. Ouders die interesse hebben om hun kind bij ons op school in te schrijven, nemen best persoonlijk contact op met de school.

Op zaterdag 14 maart 2020 is het onze opendeurdag op onze gehele campus (van 14.00 u. – 18.00 u.) en kan iedereen de school op eigen tempo ontdekken. Er zijn rondleidingen voorzien, in de vaklokalen worden er workshops gehouden en de vakleerkrachten staan ter beschikking om vragen te beantwoorden.

Voor de leerlingen van het tweede jaar in de middenschool organiseren we een doorschuifdag op dinsdag 13 mei 2020. De hele dag krijgen ze les van leerkrachten van het Atheneum in de richtingbepalende vakken van het derde middelbaar. 

We organiseren een infoavond op donderdag 15 mei 2020 voor toekomstige leerlingen van het derde jaar om 19.00 u. in de feestzaal van de school. De directeur en de adjunct – directeur vertellen over het studieaanbod, de leefregels van de school, het verloop van een schooldag, verschillen maar ook gelijkenissen met de middenschool, … Na deze uiteenzetting is er ook de mogelijkheid om te spreken met de leerkrachten van het derde jaar.