Buitenlandse GWP

Buitenlandse GWP

Zowel leerlingen van het vierde, vijfde als zesde jaar gaan meerdere dagen op buitenlandse GWP (geïntegreerde werkperiode), een extra-murosactiviteit in het buitenland.

Onze laatstejaars gaan de week voor de paasvakantie op buitenlandse GWP. Leerlingen uit 6 sportwetenschappen gaan steevast skiën in Avoriaz, waar de leerlingen uit 6 humane wetenschappen naar Berlijn trekken. Voor leerlingen uit andere studierichtingen behoort een uitstap naar Barcelona, Berlijn, Londen, Rome of Madrid tot de mogelijkheden.

Leerlingen uit het vijfde jaar hebben een tweedaagse op hun programma staan. Dag 1 van hun reis brengt hen naar Ieper, waar ze voornamelijk rond herinneringseducatie werken en ’s avonds een bezoek aan de Menenpoort brengen om er de Last Post bij te wonen. Dag 2 brengt hen de grens over naar Frankrijk, waar ze Lille bezoeken.

Onze vierdes ten slotte brengen een bezoek aan Parijs. Het Louvre, de Eiffeltoren en Versailles zijn een greep uit de bezienswaardigheden die ze op hun tocht tegenkomen.

Een overzicht van welke excursies, GWP’s, buitenlandse reizen en uitwisselingen er zoal georganiseerd worden, is te vinden op onze fotopagina:

Fotopagina excursies